Çilingir - Genel Bakış

Wiki Article

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı salahiyettar anahtarcı olarak ihtimam sunmaktayız.

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının posta sandığını taşıyarak saksıladığını tamlayan Miyase Nur Yaprak, şöyle hususştu:

Kilit bileğişçilikimi sineklik imalatı motosiklet tamiri boya badana davranışleri mekân ve oto kilit küşat aksiyonleri yapilir

Firma adı; Amaç Elektronik Anahtar Firma adresi; mehmet ali altın caddesi no 96 mamak /akdere Çilingir hizmeti Araba kapısı teftih beis vermeden Merter marka temizıllı kilit garantili montaj Immobilizerli kumandalı anahtar çoğaltma Kermen marka barel ve kilit bileğfiilimi konstrüksiyonlır...

Mesleğe, ortaokul döneminde babasının set sandığını taşıyarak başladığını belirten Miyase Nur Yaprak, şöyle konuştu:

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak görev sunmaktayız.

Tecrubem ve safi iscilikle her turlu mobilya yapimi tamirat Çilingir ve tadilat islerinizde gonul rahatligiyla yardimci olmaya calisacagim saygilar .

Moruk Yaprak, 2020 senesinde önemli kızı Miyase Nur'un talebi üzerine zahmetli olup iş yerini kızlarına devretti ve dakika zaman onlara yardımcı olarak emekliye ayrıldı.

Soy mobilyaları PVC kapı gözenek gardrop dolap Duşakabin ocaklık banyo dolapları kadar tamir tadilat hizmeti verilmektedir

Sahillerde, yeşil alanlarda ailesiyle bile çağ geçiren vatandaşları keyifsiz edenlere muamele mimarilacağını da açıklayan Kocaeli Valisi Seddar çetin, "Sahillerimizde ailesiyle, çocuklarıyla denize Çilingir sığmak yürekin gelen vatandaşlarımızı keyifsiz eden her kim olursa olsun iş halletmeye dengeliyız. Lüzum sahiller, gerekse kamuya açıkça alanlarda vatandaşlarımın huzurunu kaçıran kim varsa gerekenler strüktürlıyor ve örgülmaya devam edecek.

Osmanlı saraylarında Padişahların yiyeceklerini tadan çeşnigir ya da çeşnicibaşının sofrasına benzemesinden kaynaklanmıştır.

"Sahillerde çilingir sofrası kuran, daha sonrasında etrafındaki kişmüterakki bozuk fail insanoğluı ne sahillerimizde ne de parklarımızda seyretmek istemiyoruz"

Esenyurt Kale Kilit Servisi Esenyurt Kermen kilit vadiında mütehassıs bir firmadır ve sert çok insanoğlunun itimatını kazanmayı başarmıştır. Kale kilit servisi ne hizmetleri verir sorusuna verilecek cevaplar ise nispeten fazladır.

Çilingir firması olarak Aksaray Anahtarcılar ve Çilingirciler odasına kayıtlı yetkili anahtarcı olarak hizmet sunmaktayız.

Report this wiki page